Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون بیمه و خدمات سلامت سازمان بیمه سلامت ایران، جزئیات تغییرات اعمال شده در سامانه نسخه الکترونیک را تشریح کرد.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، مهدی رضایی، با اشاره به تغییرات اعمال شده در سامانه نسخه الکترونیک، گفت: یکی از این تغییرات امکان تجویز نسخه با تاریخ آینده است که با استفاده از این قابلیت امکان تجویز نسخه به تاریخ آینده برای پزشک فراهم گردیده است و پزشک می‌تواند در زمان مراجعه بیمه شده دارویی یا خدمات مورد نیاز در روز‌های آینده را نیز تجویز کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی افزود: این اقلام تا تاریخ ثبت شده امکان ارائه ندارند و در سررسید تاریخ مقرر همانند سایر نسخ تا آخر ماه بعد امکان ارائه دارند، همچنین یکی دیگر از این تغییرات امکان مشاهده سوابق بیمه شده در سامانه نسخه الکترونیک است که با استفاده از این امکان مشاهده سوابق بیمه شده برای پزشک با استفاده از ارسال پیامک برای بیمه شده و تأیید آن توسط وی فراهم شده است.

معاون بیمه و خدمات سلامت سازمان بیمه سلامت ایران، با بیان اینکه یکی دیگر از این تغییرات امکان ارجاع مجدد به خود پزشک است تصریح کرد: تا زمان پیاده سازی امکان واکشی مجدد کد ارجاع، امکان ارجاع به تخصص خود پزشک ایجاد شده است و پزشک می‌تواند پس از ویزیت بیمار، بیمار را تا سقف سه مرتبه مجدد به تخصص خود ارجاع نموده و در مراجعه بعدی بیمه شده آن را با واکشی نماید؛ بدیهی است هر بار ارجاع به خود از سقف ۳ بار ارجاع افقی کسر می‌شود.

وی تاکید کرد: در اصلاح پیغام واکشی ارجاع در سامانه نسخه الکترونیک، متن پیغام مربوط به واکشی ارجاع در سطح دو بیمه شده در پوشش جمعیتی پزشک تعریف نشده است، لذا در صورت استفاده از فرایند ارجاع؛ مبلغ مشاوره ارجاع پرداخت خواهد شد که در استحقاق سنجی و نوبت گیری پزشک سطح دو نمایش داده می‌شد به متن «بیمه شده در طرح ارجاع الکترونیک قرار دارد پرداخت سهم سازمان منوط به درج شناسه ارجاع است»، تغییر داده شده است.

معاون بیمه و خدمات سلامت سازمان بیمه سلامت ایران تاکید کرد: معافیت از ارجاع بیمه شدگان در مراجعه به دندانپزشک نیز یکی دیگر از تغییرات ایجاد شده است که در زمان مراجعه بیمه شدگان به دندانپزشک بیمه شدگان منتسب در مراجعه به دندانپزشک از رعایت قوانین ارجاع معاف می‌شوند؛ همچنین غیر فعال شدن ارجاع در ارجاعات بین استانی به بیمه‌شدگان استان فارس و مازندران نیز در این تغییرات مورد توجه قرار گرفته است.

رضایی گفت: در این تغییر بیمه‌شدگان استان فارس و مازندران در صورت انتساب به پزشک خانواده در مراجعه به مراکز درمانی سایر استان‌ها از قوانین ارجاع معاف می‌باشند، البته این معافیت ارجاع برای تمامی بیمه‌شدگان به استثنای صندوق بیمه همگانی و صندوق سایر اقشار نظام ارجاع ۱ می‌باشد.

وی اظهار داشت: استعلام از سرویس نظام پزشکی در زمان ثبت نسخه کاغذی نیز یکی دیگر از تغییرات است که در زمان ثبت نسخه کاغذی و ورود شماره نظام پزشکی در مراکز ارائه دهنده خدمت سرویس نظام پزشکی فراخوانی می‌گردد و اطلاعات شماره نظام پزشکی وارد شده نمایش داده می‌شود، همچنین اطلاعات ثبت شده در سامانه pcp قابل رؤیت می‌باشد که مراکز درمانی با توجه به شماره نظام ثبت شده در نسخه کاغذی امکان انتخاب شماره نظام صحیح را خواهد داشت.

معاون بیمه و خدمات سلامت سازمان بیمه سلامت ایران، با اشاره به داشبورد جهت مراکز جامعه شهری افزود: داشبورد درمانگاه و بیمارستان که پیش از این در اختیار مدیر درمانگاه یا بیمارستان بود هم اکنون برای مدیر مراکز جامع شهری نیز قابل استفاده است و افرادی که دارای پروفایل مدیر مراکز جامع شهری هستند؛ می‌توانند با استفاده از آیکون مربوطه در چنل ERX عملکرد زیر شریک‌های تعریف شده را مشاهده کنند.

رضایی گفت: امکان ایجاد تعریف یک کاربر به عنوان مدیر و پزشک نیز یکی دیگر از این تغییرات است که پیش از این در صورتی که پزشک در درمانگاه یا بیمارستان به عنوان یک شریک کاری تعریف می‌شد، امکان فعالیت به عنوان مدیر درمانگاه یا بیمارستان را نداشت؛ اما هم اکنون این مشکل در سامانه برطرف شده است و پزشک می‌تواند به طور همزمان به عنوان پزشک خانواده در درمانگاه بیمارستان فعالیت کند.

وی تاکید کرد: با برقراری شرط تخصص آزمایش تست گلوبال تشخیص آزمایشگاهی COVID ۱۹، ارائه نسخه تجویزی گلوبال تشخیصی آزمایشگاهی COVID ۱۹ توسط پزشکانی که در مراکز با مالکیت عمومی غیر دولتی و خصوصی، دولتی غیر دانشگاهی و خیریه فعالیت می‌کنند، مشمول بیمه نخواهد شد؛ البته دستورالعمل پوشش بیمه‌ای تست گلوبال تشخیصی آزمایشگاهی کرونا در دبیرخانه شورای عالی بیمه در دست تدوین است و به محض ابلاغ ارسال خواهد شد.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: سامانه نسخه پزشک ایران معاون بیمه و خدمات سلامت سازمان بیمه سلامت ایران سامانه نسخه الکترونیک شده در سامانه یکی دیگر شماره نظام نظام پزشکی بیمه شدگان بیمه شده

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۳۳۸۳۷۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دو مشکل آزمایشگاه های پزشکی با بیمه و تعرفه

به گزارش خبرگزاری مهر، شهروز همتی رئیس پانزدهمین کنگره بین المللی و بیست و یکمین کنگره کشوری ارتقای کیفیت خدمات آزمایشگاهی تشخیص پزشکی ایران در مراسم اختتامیه این رویداد با بیان اینکه آزمایشگاه‌های کشور دو مشکل عمده درباره تعرفه و خدمات بیمه دارند گفت: مشکل اول این است که در ۱۰ سال اخیر در دو سال متوالی افزایش تعرفه‌ای در خدمات آزمایشگاهی نداشتیم و در سال‌های بعد افزایش ۵ تا ۱۰ درصدی را در این باره شاهد بودیم که در این صورت از تورم جاری عقب ماندیم.

وی افزود: تورم در بخش پزشکی با بخش اجتماعی در خرید مایحتاج متفاوت و بسیار بالاتر است لذا این مشکل برای آزمایشگاه‌ها به وجود آمد و با افزایش قیمت ارز تجهیز آزمایشگاه‌ها با مشکل روبرو شد لذا آزمایشگاه‌ها نتوانستند با پیشرفت‌های کشورهای دیگر و تجهیزات جدید، خود را به روزرسانی کنند.

همتی بیان کرد: این موضوع در نهایت به نظام سلامت برمی گردد زیرا ۵ درصد بودجه سلامت در بخش آزمایشگاه مصرف و ۹۵ درصد بودجه در بخش درمان و بستری صرف می‌شود اما با تجهیز آزمایشگاه‌ها و ایجاد تعرفه و به روزرسانی خدمات، پوشش بیمه‌ای تسهیل داده می‌شود.

وی تاکید کرد: در نظام سلامت مبتنی بر ارزش، ارزش گذاری به خدمات آزمایشگاه‌ها می‌تواند بودجه نظام سلامت را کاهش دهد.

وی اظهار کرد: از متولیان امر درخواست داریم دید دیگری به آزمایشگاه‌ها داشته باشند؛ ۷۰ درصد تشخیص، پیشگویی و درمان بیماری‌ها نقش مهم آزمایشگاه را نشان می‌دهد لذا آزمایشگاه به روز و پیشرفته به راحتی می‌تواند یک بیماری را تشخیص و درمان بیمار آغاز شود.

همتی بیان کرد: تعرفه خدمات آزمایشگاهی به روز نیست و از تورم عقب هستیم تأخیر در پرداخت بیمه‌ها نیز مشکل دیگری است که باید حل شود اکنون مردم باید ۳۰ درصد از تعرفه خدمات آزمایشگاهی را پرداخت کنند اما بیمه‌ها این تعرفه را پوشش نمی‌دهند و مردم ۷۰ درصد، پرداختی دارند این ارتباط مالی بین آزمایشگاه‌ها و بیمار نباید اختلاف داشته باشد تا بتوان ارتباط خوبی بین آزمایشگاه‌ها و بیمار برقرار کرد.

وی اظهار کرد: دو خواسته در این بین مطرح است؛ یک اینکه تعرفه‌ها منطقی شوند اکنون قیمت تمام شده تست‌ها آماده شده و قیمت‌های واقعی در قالب یک نرم افزار به زودی در اختیار مرجع سلامت قرار می‌گیرد در این راستا قیمت یک تست مشخص است.

وی در پایان یکی از بازوان مهم نظام سلامت را آزمایشگاه‌ها دانست.

در ادامه، پروفسور امیرحسن زرنانی دبیر علمی کنگره نیز در این مراسم ضمن تشکر از برگزار کنندگان کنگره، گفت: توجه به خدمات آزمایشگاه‌ها، پرهیز از صنف گرایی، استفاده از افراد متخصص، انتشار علم علوم آزمایشگاهی و شناساندن آن به جامعه دانش آموزی برای انتخاب رشته، معرفی چهره‌های ماندگار، حرکت روبه آینده از دستاوردهای برگزاری این کنگره است.

همچنین غلامرضا حمزه لو دبیر اجرایی این رویدا اظهار کرد: «کیفیت را پایانی نیست» شعار کنگره امسال بود سعی کردیم در این راستا حرکت کنیم، همچنین استفاده از بسترهای الکترونیک در کنگره امسال، از دیگر مزایای برگزاری کنگره بود.

بر اساس این گزارش، قطع نامه پایانی کنگره امسال، توسط دکتر فریبا شایگان مدیر روابط عمومی انجمن، قرائت شد.

در روز پایانی برگزاری این کنگره، که به مدت ۴ روز از ۱۱ تا ۱۴ اردیبهشت در سالن همایش‌های برج میلاد برگزار شد، محمدامین واعظی در بخش پوستر برگزیده کنگره امسال شد.

فرزانه عزیزمحسنی مسئول پنل محققین جوان و پوسترهای کنگره از ۱۱۳ پوستر پذیرفته شده در کنگره امسال، ۹۰ ارائه وجود داشت که با توجه به امتیازات از بین ۵ نفر منتخب بخش پوستر، محمدامین واعظی از دانشگاه علوم پزشکی ایران انتخاب شد همچنین در این مراسم از ۵ نفر منتخب نیز با اهدای جوایز تقدیر و تشکر شد.

زینب داوودی مقدم، ناهید رضایی، امیرسالار نیکخواه بهرامی، محمدخانی عشرت آبادی اسامی منتخبان بودند.

کد خبر 6095707 حبیب احسنی پور

دیگر خبرها

  • تداوم بیمه رایگان دهک‌های یک تا ۵
  • تخفیف بیمه سلامت برای دهک‌‌های ۶ تا ۹ درآمدی
  • بیمه رایگان دهک‌های یک تا پنج ادامه دارد
  • بیمه رایگان دهک‌های یک تا پنج جامعه ادامه دارد
  • هر کدملی یک مراقب سلامت دارد/پوشش ۵۵ میلیون نفری پزشک خانواده
  • یک مراقب سلامت برای هر کد ملی
  • دو مشکل آزمایشگاه‌های پزشکی با بیمه و تعرفه
  • دو مشکل آزمایشگاه های پزشکی با بیمه و تعرفه
  • ارائه بیش از ۱۰ هزار و ۷۰۰ نفر خدمت رایگان در حوزه سلامت
  • شناسایی ۶ هزار زوج نابارور در لرستان