Web Analytics Made Easy - Statcounter

عصر روز 3 شنبه 5 بهمن ماه دکتر امیدوار رضایی نماینده و عضو هیات رئیسه سابق مجلس شورای اسلامی و رئیس کنونی کمیسیون سلامت مجمع تشخیص مصلحت نظام در برنامه کشیک سلامت شبکه سلامت تلویزیون حاضر شد و به بحث در مورد بودجه سلامت 1401 پرداخت.

به گزارش تابناک، وی در پاسخ به سوال مجری برنامه درمورد گلایه و عذر مسئولین نسبت به کسری بودجه در حوزه سلامت گفت: من هم شاهد این هستم که برخی مسئولان فرار به جلو می کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بله بودجه مهم است اما مهم تر از آن مدیریت کارآمد، هدفمند و قانون محور است. تعریف نظام سلامت در قوانین بالادست کامل، جامع و مشخص است، اما در اجرا چیزی بنام نظام سلامت در کشور وجود ندارد. طبق قانون همه ی آحاد مردم باید اجبارا بیمه باشند اما متاسفانه در حال حاضر بیش از 7 میلیون نفر در کشور فاقد بیمه هستند و علاوه بر آن خدمات بیمه برای عموم مردم یکسان نیست و این یعنی ناعدالتی در شبکه سلامت.

وی افزود: توسعه شبکه سلامت یک امر حیاتی است. این شبکه در دوره جنگ آغاز به کار کرد و دستاوردهای چمشگیری داشت. همچنین مقام معظم رهبری در سخنان خود بر بازیابی و ترمیم این شبکه تاکید داشتند و اگر همین شبکه نصف و نیمه سلامت در کشور نبود وضعیت سلامت و مرگ و میر در دوره کرونا بدتر بود.

ایشان با اشاره به عدم هماهنگی مجلس و دولت اظهار داشت: وقتی نمایندگان مجلس بیمه های تکمیلی خاص دارند، نمی توانند مشکلات حوزه سلامت مردم را درک کنند و این موضوع در تعیین بودجه و قوانین حوزه سلامت بسیار تاثیرگذار است. همینطور تغییر مکرر وزیران بهداشت در هر دولت باعث شد تا مجلس نتواند قوانین تصویب شده در حوزه سلامت را از دولت مطالبه کند و بسیاری از قوانین روی زمین مانده است و اجرا نشده. برای مثال قرار بود پرونده الکترونیکی سلامت برای همه ی مردم راه اندازی شود اما در حال حاضر تنها نسخه ها الکترونیکی شده است.

وی همچنین در مورد حذف ارز ترجیحی دارو گفت: طبق نظرات کارشناسی و اصولی، ارز ترجیحی میتواند آسیب زا باشد و دولت اگر بخواهد یارانه ای بدهد باید بصورت هدفمند آن را به مردم پرداخت کند؛ اما در حال حاضر حذف ارز ترجیحی برای دارو نباید به گونه ای باشد که به طبقه پایین جامعه آسیب بزند. لذا نیازمند برنامه ترجیحی است تا پله به پله انجام شود و خصوصا حمایت از طبقه پایین و ضعیف جامعه در آن لحاظ شود.

منبع: تابناک

کلیدواژه: مذاکرات وین سیل جنگ یمن بودجه 1401 روابط ایران و روسیه اومیکرون امیدوار رضایی کشیک سلامت نظام سلامت بودجه 1401 مذاکرات وین سیل جنگ یمن بودجه 1401 روابط ایران و روسیه اومیکرون حوزه سلامت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tabnak.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تابناک» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۲۴۱۹۶۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اعمال مصوبه فوق العاده خاص کارکنان نظام سلامت از امسال

  به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ؛ عین اللهی در حاشیه بیست و پنجمین همایش کشوری آموزش علوم پزشکی افزود:­ با توجه به نیاز‌هایی که در جامعه ما وجود دارد بحث پرداخت فوق العاده خاص را از دو سال پیش به صورت مستمر آغاز و سال گذشته در صحن علنی مجلس از نمایندگان مجلس درخواست و آن را پیگیری کردیم که با تلاش رئیس سازمان برنامه و بودجه، این مصوبه روز گذشته به تصویب رسید. وی ادامه داد: مصوبه فوق العاده خاص از امسال اعمال می‌شود و جزو بودجه امسال دیده شده است. عین‌اللهی به دستاورد‌های دولت سیزدهم در حوزه سلامت پرداخت و اظهار داشت: آموزش علوم پزشکی در ایران بنا به اقرار تمامی سازمان‌های بین المللی یکی از آموزش‌های در تراز کشور‌های پیشرفته جهان است و تمامی شاخص‌هایی که در یک آموزش پیشرفته پزشکی لازم است را داراست. وزیر بهداشت ادامه داد: امروزه ما نه تنها همه خدمات بهداشتی و درمانی مردم را در داخل کشور ارائه می‌دهیم بلکه در سال گذشته قریب به ۱.۵ میلیون نفر از خارج از کشور برای درمان به ایران آمدند و خدمات دریافت کردند. وی با بیان اینکه تعداد دانشگاه‌های علوم پزشکی ما از ابتدای انقلاب تاکنون از ده دانشگاه علوم پزشکی به ۷۰ دانشگاه افزایش پیدا کرده است، گفت: اکنون ۲۴۰ هزار دانشجو، ۲۲ هزار عضو هیات علمی و ۸۴۰ مرکز تحقیقاتی داریم و جهش بسیار خوبی در دانشگاه‌های علوم پزشکی ایجاد شده است. عین اللهی با اشاره به برگزاری آزمون دستیاری با بیان اینکه در سال گذشته در سه رشته بیهوشی، طب اورژانس و اطفال کمبود متقاضی داشتیم، گفت: مجبور شدیم در این سه رشته مجدد فراخوان داده و از کارورزان سال آخر پزشکی با مصوبه آموزش پزشکی تخصصی استفاده کنیم. وی با بیان اینکه ۱۲ هزار نفر در آزمون دستیاری در دوره جدید شرکت کرده اند، گفت: امسال نیز می‌توانیم معادل سال گذشته در دستیاری پذیرش داشته باشیم. وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی ادامه داد: در خصوص ظرفیت دانشجویان پزشکی نیز طبق مصوبات شورای عالی انقلاب فرهنگی عمل می‌کنیم و در صورتی که افزایش و کاهشی لازم باشد با تصویب این شورا انجام خواهد شد.

دیگر خبرها

  • بهورزان دیده بانان و پیشگامان عرصه سلامت هستند
  • محسن رضایی: سهم‌خواهی به نظام و مردم آسیب می‌زند
  • محسن رضایی: تک‌روی و سهم‌خواهی به نظام و مردم آسیب می‌زند
  • ۶ چالش مامایی در قانون جوانی جمعیت
  • خبر خوب رئیس سازمان برنامه و بودجه به کادر درمان کشور
  • اختصاص ۱۰ همت برای پرداخت فوق‌العاده خاص کادر درمان
  • انتقاد چمران از تناقضات در قانون نظام شورایی کشور
  • شوراهای شهر و روستا نقش اساسی و مهمی در کشور دارند
  • شوراهای شهر و روستا نقشی اساسی و مهمی در کشور دارند
  • اعمال مصوبه فوق العاده خاص کارکنان نظام سلامت از امسال