Web Analytics Made Easy - Statcounter

استارت آپ یا Startup، نهادی انسانی است که بهمنظور خلق محصول، خدمت یا ارزشی نو ایجاد شده است. استارت آپ یک سازمان موقتی است که راهاندازی شده است تا مدل کسبوکار خود را جستجو کند؛ مدل کسبوکاری که تکرارپذیر و مقیاسپذیر است.

معمولاً مبنای شروع کار استارت آپ‌ها یک ایده خلاقانه و نوآورانه است و به دلیل خلاقیت بالا، استارت آپ‌ها گاهی رقیب ندارند! بنابراین بیشتر از رقابت کردن، باید تمرکز اصلیشان بر روی آگاهیرسانی از ایدهشان و اجرای کمنقص آن باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معمولاً بنیانگذاران آن مشکل مالی دارند و سرمایه اولیهشان را با وام، قرض و یا پس اندازی اندک شروع میکنند.

شکست یا رکود بسیاری از کسب وکار‌ها همزمان با شیوع پاندمی کرونا دور از ذهن نیست. کسب وکار‌های نوپا (استارت آپ ها) هم از این قاعده مستثنی نیستند. بدون شک، بسیاری از فعالان این گروه از کسب وکار‌ها به واسطه همه گیری کووید-۱۹ از گردونه خارج شدند، اما در مقابل، برخی استارت آپ‌ها برنده میدان مسابقه با کرونا بودند.

منابع معتبر دنیا، تعطیلی برخی از غول‌های حوزه استارت آپی را روایت میکنند، در عین حال کووید-۱۹ برای بسیاری از کسب وکار‌ها فرصت بوده است. برخی از کارشناسان بر این باورند که کرونا کسب وکار‌های سنتی و ساختار‌های سنتی کسب وکار‌های استارت آپی اقتصاد دیجیتال را با مخاطره جدی مواجه کرد.

این شرکت‌ها با عنوان استارت آپ در مدت زمانی کوتاه، به بازار بکر فروش آنلاین و ارائه خدمات بیمه کشور قدم گذاشتند و با راه اندازی یک فروشگاه اینترنتی، شروع به تبلیغات محیطی با ارایه تخفیفات و فروش بیمه‌نامه کرده اند.

البته زمان زیادی از ورود شرکت‌های استارت آپی به صنعت بیمه نمی‌گذرد، اما این ورود آن‌ها در مدت زمان کوتاه هم حاشیه‌هایی را به همراه داشته است.

این اتفاق درحالی رخ داده که شرکت‌های بیمه، کارگزاران و حتی شبکه فروش، بدون اخذ تاییده از بیمه مرکزی و کسب آموزش و تایید صلاحیت‌های لازم، امکان فعالیت در این صنعت و فروش بیمه‌نامه را ندارند.

نحوه ورود، بازاریابی و نرخ دهی استارت‌آپ‌ها درصنعت بیمه هموارکه با انتقاداتی همراه بوده به نحوی که فعالان صنعت بیمه شیوه عملکرد آن‌ها را عامل بی اعتمادی بیمه‌گذاران برشمرده اند.

ازطرف دیگر، فعالان استارت‌آپی هم تاکید داشتند که فضای حاکم بر کسب و کار‌های پلتفرمی با فضای سنتی فرق دارد و نمی‌توان قوانین قدیمی را به آن تعمیم داد به این معنی که این پلتفرم‌ها درصورت لزوم می‌توانند با ابزار تخفیف، انگیزه لازم را برای خرید آنلاین بیمه در مشتریان ایجاد کنند.   تردیدی نیست که استارت آپ‌های بیمه‌ای برای فعالیت در صنعت بیمه باید به قوانین و مقررات بیمه مرکزی و صنعت بیمه احترام بگذارند و تحت نظارت بیمه مرکزی درست همانند نمایندگان و کارگزاران فعالیت کنند. اما به نظر می‌رسد که نحوه فعالیت حال حاضر آن‌ها همچنان متفاوت از این روند است.   بیشتر بخوانید: عدم توسعه پذیری استارت آپ‌ها با بازار جدید یکی از دلایل از بین رفتن آن‌ها
ناگفته نماند که بیمه مرکزی درماه‌های اخیر دستکم چهار بخشنامه خطاب به استارت آپ‌های بیمه‌ای برای رعایت چارچوب قانونی فروش بیمه‌نامه صادر کرده و آن‌ها را از تخفیفات نامعقول دررابطه با بیمه اجباری شخص ثالث و تبلیغات نامتعارف منع کرده است.

بیمه مرکزی بار‌ها در بخشنامه‌های مختلف به استارت آپ‌های فعال صنعت بیمه حتی پس از دریافت مجوز، اخطار‌هایی بابت عدم رعایت اصول و قوانین بیمه در نوع تبلیغات، فروش محصولات و تخفیفات داده است.

با این همه به نظر می‌رسد که هنوز در قانون‌مند کردن این استارت آپ‌ها دستاورد قابل توجهی کسب نشده است.

درهمین رابطه تیم لطف مدیرعامل استارت آپ بیمه ای ازکی گفت: نسل جدید کسب و کار‌ها با استفاده ازفناوری ها، تفکر و شناخت نوآورانه از نیاز‌های مشتریان است که نوع متفاوتی از محصول را در اختیار مشتریان می‌گذارد، اگر مردم آن را دوست داشتند استفاده می‌کنند، در غیر این صورت، طرح این شرکت‌ها شکست می‌خورد.

وی افزود: فرض کنیم که این شرکت‌ها استارت آپ نیستند، اما آن‌ها می‌خواهند که در این صنعت فعالیت کنند، ضمن آنکه شبکه فروش صنعت بیمه هم می‌تواند خدمات نوین الکترونیکی و متمایز به مشتریان خود ارایه دهند.

مدیرعامل استارت آپ بیمه ای ازکی بیان کرد: یکسری قانون برای فعالیت این استارت‌آپ‌های بیمه‌ای وجود دارد، به عنوان مثال می‌گویند اگر می‌خواهید بیمه نامه شخص ثالث بفروشید باید با این قاعده باشد واگر مجموعه‌ای از این رویه قانونی تبعیت نکرد، حتما باید با آن برخورد شود.

وی، معتقد است که بدنه هر سازمانی ابتدا باید با مفاهیم جدید، تحول دیجیتالی وتغییراتی که در صنعت و کسب و کار رخ می‌دهد آشنا شود و گلایه به وجود آمده در رابطه با فعالیت استارت آپ‌های بیمه‌ای را ناشی از عدم نظارت کافی مدیران و کارشناسان رگولاتور و یا قانونگذار در صنعت بیمه دانست.

منبع: پول نیوز

کلیدواژه: استارت آپ های بیمه ای استارت آپ بیمه مرکزی صنعت بیمه عملکرد صنعت بیمه در سال 1400 استارت آپ های بیمه ای استارت آپ ها کسب وکار ها استارت آپی بیمه مرکزی بیمه نامه صنعت بیمه شرکت ها کار ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.poolnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پول نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۹۵۲۲۸۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ساماندهی کودکان گل فروش اطراف بهشت زهرا / فعالیت پیک موتوری برقی در بازار تهران

به گزارش صدای ایران از ایرنا، حسین اخگر پور روز جمعه اظهار کرد: با توجه به اینکه مسیر شهید هاشمی از بزرگراه‌های پر تردد و از مسیر‌های منتهی به بهشت زهرا (س) محسوب می‌شود اغلب کودکان کار در حاشیه این مسیر و در غرفه‌ها مشغول فروش گل هستند.

وی ادامه داد: به منظور جلوگیری از سوء استفاده از کودکان، احتمال خطر تصادف آنها و ایمنی ترافیکی در حاشیه بزرگراه در قالب طرح ساماندهی آسیب‌های اجتماعی ۶۳ کودک مشغول به کار در غرفه‌ها توسط مددکاران سازمان بهزیستی جذب و به منظور ساماندهی جمع آوری شدند.

به گفته این مسوول، شناسایی سر شبکه‌های به کارگیری کودکان در حاشیه این محور و بهشت زهرا (س) در دستور کار قرار دارد.

پیک موتوری برقی در محدوده بازار تهران آغاز به کار می‌کند

معاون حمل و نقل و ترافیک شهرداری منطقه ۱۲ گفت: در راستای حفظ محیط زیست و تشویق شهروندان به استفاده از وسایل نقلیه برقی و پاک، پیک موتوری برقی جایگزین موتور‌ها با سوخت فسیلی در محدوده بازار تهران می‌شود.

زینب عبادی اظهار کرد: طبق مصوبه شورای ترافیک شهر تهران ورود هرگونه وسیله موتوری با سوخت فسیلی به داخل محدوده بازار ممنون است و به موتورسواران مجوز یا کارت ورود به محدوده داده می‌شود و موتور‌های بدون مجوز ضبط و به پارکینگ منتقل خواهند شد.

وی ادامه داد: طبق این مصوبه باید در راستای تشویق شهروندان به استفاده از موتور‌های برقی تسهیلات ویژه‌ای برای این افراد مانند ورود به محدوده بازار بدون مجوز در نظر گرفته شده است.



عبادی افزود: با توجه به جمعیت شناور روزانه بازار بیش از ۲ میلیون نفر و جلوگیری از آلودگی هوا و حفظ سلامتی شهروندان، استفاده از پیک موتوری برقی به جای موتور‌های فسیلی برای جابه جایی بار اصناف در محدوده بازار در نظر گرفته شده که به زودی این طرح اجرایی خواهد شد.

وی گفت: این موتور‌ها با استفاده از باتری شارژی تا ۹۰ کیلومتر قادر به حرکت خواهند بود که در کیوسک‌های در نظر گرفته شده می‌توانند پس از ۹۰ کیلومتر، باتری خود را با باتری تازه شارژ شده مبادله کنند.

دیگر خبرها

  • رویداد صدرا بسترساز توسعه فعالیت فناورانه و ایجاد اشتغال
  • رویداد صدرا بسترساز توسعه فعالیت فناورانه و ایجاد اشتغال است
  • ایران می‌تواند توانمندی خود در حوزه صنعت دارو را به کشورهای دیگر ارائه دهد
  • پولشویی
  • تداوم بارش‌ های سیل آسا و ضرورت توجه به بیمه محصولات زراعی و دامی
  • تداوم بارش‌های سیل آسا و ضرورت توجه به بیمه محصولات زراعی و دامی
  • ساماندهی کودکان گل فروش اطراف بهشت زهرا / فعالیت پیک موتوری برقی در بازار تهران
  • کلید واژه پیشرفت صنعت بیمه
  • محور اصلی کار خود را توجه به کسب‌وکار و اشتغال مردم گذاشته‌ام
  • در محورهای مواصلاتی استان کرمانشاه رانندگان احتیاط کنند