Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون رئیس جمهور و رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران با تأکید بر اهمیت تدوین قوانین متناسب با شرایط اجرایی گفت: باید به جای تدوین قوانین جدید به سمت تعمیق خدمات موجود پیش برویم، قوانین زیادی نیز دارای تعارض با سایر قوانین هستند و احتیاج به اصلاح دارند.

به گزارش ایران اکونومیست، دکتر سید امیرحسین قاضی‌زاده هاشمی روز یکشنبه ۲۵ اردیبهشت در یکصد و نود و سومین جلسه شورای مشاورین وزرا در امور ایثارگران که در اردوگاه شهید باهنر برگزار شد، ضمن تقدیر از وزیر آموزش و پرورش‌ به دلیل میزبانی جلسه این شورا گفت: شورای مشاورین وزرا فرصت و ظرفیتی فوق‌العاده برای پیگیری برنامه‌های حوزه ایثار و شهادت است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی افزود: آموزش و پرورش دارای نیروی انسانی بسیار زیادی است و طبیعتاً تعداد ایثارگران این دستگاه ارزشی زیاد است و مراجعات زیادی از سوی ایثارگران به بخش امور ایثارگران صورت می‌گیرد. از حضور مشاور امور ایثارگران این دستگاه باید به عنوان یک فرصت استفاده شود و امیدواریم این نگاه در تمام دستگاه وجود داشته باشد و جایگاه اداری مناسبی برای این عزیزان در نظر گرفته شود تا این مشاورین وزرا بتوانند در پیگیری امور مربوط به ایثارگران دستگاه خود با دست باز اقدام کنند.
وی با بیان اینکه وزارت آموزش و پرورش دستگاهی انسان‌ساز است، افزود: امیدواریم بتوانیم از ظرفیت این دستگاه برای معرفی شهدا و ایثارگران به نسل‌های جدید استفاده خوبی صورت گیرد. کتاب‌های درسی نیز یکی از ظرفیت‌های بسیار خوب برای ترویج فرهنگ ایثار و شهادت است.
معاون رئیس جمهور ادامه داد: موضوعاتی مثل تبدیل وضعیت شغلی ایثارگران در بین تمام دستگاه‌ها مشترک است و لازم است مشاورین محترم وزرا در امور ایثارگران در جلسات شورای مشاورین وزرا به ارائه گزارشی از پیشرفت این موضوع در دستگاه‌های خود بپردازند.
رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران خاطرنشان کرد: امیدواریم در قالب طرح شاهد، خانواده معظم شهدا و ایثارگران از نظر تحصیلی به درجه‌ای از پیشرفت برسند که بتوانند بدون استفاده از سهمیه در آزمون‌های تحصیلی موفق باشند.
قاضی‌زاده هاشمی با تأکید بر اهمیت برگزاری همایش‌ها و برنامه‌های گرامی‌داشت شهدا در دستگاه‌ها گفت: برگزاری چنین برنامه‌هایی علاوه بر گرامی‌داشت یاد و خاطره شهدا باعث می‌شود فضای دستگاه‌ها بیش از پیش با موضوع ایثار و شهادت عجین شود.
وی با بیان اینکه تنها ۱۹ درصد قوانین حوزه ایثارگری به صورت کامل اجرایی شده است، افزود: عمده قوانین به‌خصوص بخشی که بار مالی داشتند یا ناقص اجرا شده یا به طور کلی اجرایی نشده است.
معاون رئیس جمهور افزود: در مناقصه اخیر انتخاب بیمه تکمیلی درمان ایثارگران تنها ۲ بیمه شرکت کردند که عدد پیشنهادی شرکت بیمه دی پایین‌تر از شرکت بیمه دیگر بود و به همین دلیل این شرکت همچنان عهده‌دار ارائه خدمات بیمه تکمیلی درمان ایثارگران است.
رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران با تأکید بر اهمیت تدوین قوانین متناسب با شرایط اجرایی گفت: باید به جای تدوین قوانین جدید به سمت تعمیق خدمات موجود پیش برویم. قوانین زیادی نیز دارای تعارض با سایر قوانین هستند و احتیاج به اصلاح دارند.
قاضی‌زاده هاشمی تصریح کرد: سخن گفتن ایثارگران با جامعه نکته بسیار مهمی برای دفاع از آرمان‌های انقلاب اسلامی است و این موضوع نیاز به همراهی دستگاه‌های مختلف دارد.

منبع: خبرگزاری ایسنا برچسب ها: خانواده‌های شهدا

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: خانواده های شهدا رئیس بنیاد شهید امور ایثارگران مشاورین وزرا تدوین قوانین دستگاه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۰۰۸۱۴۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تعیین «شهریه» مدارس غیردولتی تا ۳۱ اردیبهشت / معلمان مدارس غیر دولتی بیمه کامل می‌شوند

احمد محمودزاده با بیان اینکه پیش ثبت نام شهریه مدارس غیردولتی بر اساس مصوبه شورای نظارت سال‌های گذشته، به دلایل تسریع در کار و تکریم مراجعه کنندگان به مدرسه انجام می شود گفت: شرط پیش ثبت نام در مدارس غیردولتی این است که تا زمان ابلاغ شهریه سال، بر اساس شهریه سال قبل ثبت نام اتفاق بیفتد، شرط دیگر هم این است که به هر دلیلی دانش آموز از ادامه ثبت نام در مدرسه انصراف داد، هزینه اخذ شده عودت داده شود.

وی افزود: امسال افزایش هزینه درصدی نیست بلکه براساس عملکرد مدارس و مراکز افزایش می یابد، احتمال دارد شهریه برخی مدارس نسبت به سال گذشته افزایش و برخی ثابت و حتی برخی نیز شهریه کاهشی داشته باشند.

رئیس سازمان مدارس و مراکزغیردولتی و توسعه مشارکت‌های مردمی وزارت آموزش‌وپرورش با بیان اینکه این گونه نیست هرسال درصدی برای همه مدارس اعلام کنیم ادامه داد: درصد افزایش متناسب با آیتم‌ها و الگوهای شهریه، در هفت محور تعیین می شود؛ امسال هم بازنگری جدی انجام شده و بر این اساس مدرسه به مدرسه و مرکز به مرکز بررسی انجام می‌شود.

محمودزاده با اشاره به اینکه همین روزها بررسی در حال انجام است گفت: بخشنامه شهریه سوم اردیبهشت ۱۴۰۳ ابلاغ شده، ۱۰ روز اول توجیه و اقناع برای موسساین است که با فرمت‌های جدید به چه شیوه عمل کنند، ۱۰ روز فرصت وارد شدن به سامانه دارند تا همه اطلاعات مدرسه‌ای را وارد و بارگذاری کنند.

وی ادامه داد: کارگروه بر اساس مصوبه و ماده ۱۶ قانون تاسیس مدارس غیر دولتی که مدیر منطقه رئیس کارگروه است با همراهی موسسان و نماینده انجمن اولیاء و مربیان و مسئولان در داخل آموزش و پرورش، معاونین آموزش و پرورشی این شهریه تایید و به استان اعلام می‌شود. در صورت تایید از سمت استان این شهریه در پنل مدیریتی مدرسه برای دید عموم با کد مدرسه و اسم مدرسه ثبت می‌شود که همه این فرآیند تا ۳۱ اردیبهشت مشخص می‌شود.

ساعت تدریس معلمان غیردولتی برای «بیمه» شدن

رئیس سازمان مدارس و مراکزغیردولتی و توسعه مشارکت‌های مردمی وزارت آموزش‌وپرورش با بیان اینکه حمایت از معلمان مورد غفلت قرار گرفته است عنوان کرد: معلمان بر اساس قانون ۳۰ ساعته شدند و متناسب با ۳۰ ساعت آموزش و تدریس، بیمه کامل می‌شوند و دستمزد ۳۰ ساعت کامل را می‌گیرند.

محمودزاده در خصوص جریمه نقدی مدارسی که بیشتر از شهریه و بیشتر از شهریه فوق برنامه که ۴۰ درصد شهریه است دریافت می کنند عنوان کرد: اگر مدرسه‌ای تخلف حوزه را داشت در شورای نظارت تصمیم می‌گیریم؛ از حساب مدرسه برداشت می‌شود، طبق ماده ۱۸ تبصره ۲ سهم دانش آموز به خودش داده می‌شود و به خاطر همین تخلف و جریمه بخشی تا صد درصد شهریه را در شورای نظارت در سطح کشور تصمیم گیری خواهیم کرد و برای استفاده در مناطق محروم در اختیار آموزش و پرورش کشور قرار می‌گیرد.

وی با بیان اینکه طبق گزارشات سامانه، ۲۲۵۳ فقره پرونده تخلف از استان‌ها گزارش شده افزود: صددرصد به پرونده‌ها رسیدگی می‌شود و مردم با ثبت شکایت در سامانه می توانند تخلفات را گزارش دهند.

رئیس سازمان مدارس و مراکزغیردولتی و توسعه مشارکت های مردمی وزارت آموزش‌وپرورش با بیان اینکه در این خصوص به سازمان تامین اجتماعی توصیه شده که همراهی خوبی با این موضوع داشته باشد افزود: با این کار همه معلمان به حق و حقوق خود می‌رسند و به صورت کتبی و شفاهی به همه موسسان هم ابلاغ شده است.

محمودزاده با بیان اینکه در تهران ۲۰ درصد دانش آموزان در مدارس غیردولتی تحصیل می کنند اظهار کرد: ۸۰ درصد دانش آموزان در مدارس دولتی مشغول تحصیل هستند.

وی با بیان اینکه در سرانه فضای آموزشی انعطاف داریم اما در بحث ایمنی با کسی تعارف نداریم عنوان کرد: در مدارس غیردولتی طبق سند تحول بنیادین تنوع محیط یادگیری را می‌پذیریم یعنی دانش آموزی کلاس‌های تئوری را در مدرسه و سالن ورزش را در جای دیگر انجام می‌دهد تا شاداب بیشتری در او به وجود آید.

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • تغییر نگاه‌ها به کوثر چشم انداز ما بوده است
  • حقوق کدام یک از ایثارگران امسال افزایش داشت؟
  • جزئیات افزایش حقوق ایثارگران در سال ۱۴۰۳ + آخرین اخبار افزایش حقوق جانبازان
  • حقوق کدام یک از ایثارگران در سال ۱۴۰۳ افزایش داشت؟
  • «شهریه» مدارس غیردولتی تا ۳۱ اردیبهشت تعیین می شود/ معلمان مدارس غیر دولتی بیمه کامل می‌شوند
  • تعیین «شهریه» مدارس غیردولتی تا ۳۱ اردیبهشت / معلمان مدارس غیر دولتی بیمه کامل می‌شوند
  • عملکرد فصل معیشت و رفاه در قانون جامع خدمات رسانی به ایثارگران
  • مجوز قبولی بیمه اتکایی دی به زودی صادر می شود
  • استقرار ناوگان امور اجرایی بنیاد مسکن در امامزاده ابراهیم
  • ۲۰ هزار سهمیه استخدامی آموزش و پرورش سهم ایثارگران است